top of page

Logeren in Hotel O Ieper***

Nette kamers voorzien van alle comfort

Modern ingerichte kamers

Hotel O Ieper heeft 29 niet-rokerskamers met of zonder zicht op de Grote Markt en de Lakenhallen. Ze zijn modern ingericht en absoluut niet overladen. Integendeel, ze stralen rust uit. Ideaal dus om op uw positieven te komen na een hele dag rondstruinen in de stad en de omgeving.

Elke kamer heeft een eigen kluisje om uw kostbare bezittingen op te bergen, alsook een flatscreen-tv en een koffiezet of waterkoker om een gratis kopje thee of koffie te zetten.

Wij hebben veel aandacht besteed aan uw slaapcomfort. Onze bedden zijn voorzien van een degelijke matras en fris beddengoed zodat u steeds van een goede nachtrust geniet. Daarnaast heeft u een gerieflijke badkamer met toilet, douche en/of bad die altijd spic en span zijn. Want de hygiëne van het sanitair is onze topprioriteit.

Kamer met ontbijt in Hotel O Ieper

Hotel O Ieper hanteert de formule kamer met ontbijt. Elke ochtend geniet u in onze ontbijtruimte van een stevig ontbijt dat u voldoende reserves geeft om er die dag tegenaan te gaan.

Wij bieden u de keuze tussen een traditioneel continentaal ontbijt of een full English breakfast. Beide ontbijten worden u onder de vorm van een piekfijn verzorgd buffet aangeboden. U vindt er fruitsap en alle warme dranken, eitjes op verschillende manieren bereid, zoet en zout beleg, cornflakes, yoghurt, fruit en dagvers brood en gebak. U zal zeker niet met een lege maag van tafel gaan.

Heeft u speciale wensen? Moeten we rekening houden met bepaalde allergieën? Laat ons dat dan zeker weten bij uw reservatie! We houden er graag rekening mee.

Bedankt voor uw bericht

Benieuwd welke kamers wij aanbieden en hoe ze er uitzien?

U leest en ziet het hier.

Gemeenschappelijke ruimtes

Hotel O Ieper

Ons hotel heeft een lobby en een aparte ontbijtruimte. Bovendien beschikken wij ook over een terras waar u ’s ochtends uw daguitstap kan uitstippelen of voor het slapengaan nog een frisse neus kan halen.

Bent u op bezoek in de Westhoek?

Reserveer dan uw kamer met ontbijt in Hotel O Ieper via het contactformulier op deze website!

bottom of page