top of page

Hotel O Ieper***

Het uitgelezen startpunt voor uw ontdekkingstocht van de westhoek

Hotel O Ieper in het hartje van de stad

Hotel O Ieper ligt pal in het centrum van Ieper. De Dhondtstraat geeft uit op de Grote Markt en ons hotel is op enkele panden van de hoek gelegen. Vanuit ons hotel bent u na 400 m bij de imposante Menenpoort, hét symbool van de Eerste Wereldoorlog, waar elke avond om 20 uur de ingetogen Last Post ceremonie plaatsvindt. Bij de Menenpoort begint ook een mooie wandeling die u over de Ieperse vestingen helemaal rond de stad voert.

Op 25 m van het hotel ligt het In Flanders Field Museum, ondergebracht in de Lakenhallen van Ieper. U vindt daar ook de Dienst Toerisme die u alle info kan verschaffen over de bezienswaardigheden, wandelingen en fietsroutes. Er zijn tal van opties om de musea, loopgraven en begraafplaatsen in de ruime omgeving te bezoeken.

Kortom: in en rond Ieper komen zowel natuurliefhebbers als wie geboeid is door geschiedenis ruimschoots aan hun trekken.

Bedankt voor uw bericht

Het is heerlijk toeven in de Westhoek?

Ga op verkenning in de streek en logeer in Hotel O Ieper!

Goede bereikbaarheid
vanuit de vier windstreken

Hotel O Ieper

Hotel O Ieper is via de autoweg makkelijk te bereiken vanuit Gent, Brugge en zelfs vanuit Rijsel in Noord-Frankrijk. Komt u niet met de wagen maar met de trein, dan vindt u het station op nauwelijks 800 m van het hotel. Door zijn unieke ligging is Hotel O Ieper een prima uitvalsbasis voor al uw uitstappen in de regio.

Wilt u op verkenning naar het oorlogsverleden van de wijde omgeving rond Ieper?

Boek dan een hotelkamer in Hotel O Ieper!

bottom of page